5J Cinco Jotas Purebred Jamon Iberico de Bellota

655,00

Luokitus: Mustaleimainen – 100% vapaana kasvanutta Iberico porsasta, kasvanut syöden tammenterhoja, villejä kasveja ja yrttejä.
Pala: potka (kinkku, porsaan takajalka)
Riiputusaika: 36 Kuukautta
Paino: 6.75 – 7.25 kg

Kommentti: Sisältää jalustan ja veitsen tai vaihtoehtoisesti makkaralajitelman

Cinco Jotas, on Espanjan tunnetuin kinkunvalmistaja, ja he ovat  parhaiten tunnettuja heidän Iberian porsaiden kasvatuksestaan. Muut tuottajat risteyttävät Iberico porsaitaan muiden lajien, kuten Duroc porsaiden kanssa jotta eläimet ovat helpommin käsiteltävissä ja kasvavat nopeammin. Cinco Jotas on säilyttänyt kasvatuslinjansa puhdasrotuisina ja heidän mustat Ibericon porsaansa polveutuvat suoraan Välimeren alueen villisioista. Nämä porsaat laiduntavat puolivilleinä maastossa syöden sieltä mitä löytävät, mm juurikasveja, tammenterhoja ja paikallisia marjoja, niinkuin ovat tehneet jo vuosisatoja. Tämä antaa lihalle uskomattoman maun ja takaa sen että liha on marmoroitunutta, eli sitä että rasva on jakautunut lihaan eikä vain kasva lihan ympärille kerrokseksi. 

Tätä herkkua tarjoillaan usein huippuluokan häissä tai muissa VIP tilaisuuksissa.

Lisätiedot

Paino 9 kg
Mitat 61 × 25 × 20 cm
Liity sähköpostilistallemme!
Tilaa Iberiankinkun uutiskirje. Saat tietoa uusista tuotteistamme ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaajalle lähetämme heti alennuskoodin.
    Tilaa uutiskirje tästä