Cinco Jotas Purebred Iberico de Bellota Shoulder Jamon (Lapa)

243,00

Luokitus: Mustaleimainen – 100% vapaana kasvanutta Iberico porsasta, kasvanut syöden tammenterhoja, villejä kasveja ja yrttejä.
Pala: Lapa (etujalan ylä-osa, Paleta espanjaksi)
Riiputusaika: 24 kuukautta
Paino: 5 – 5.5 kg

Cinco Jotas on Espanjan tunnetuin kinkunvalmistaja, ja he ovat parhaiten tunnettu Iberian porsaiden kasvatuksestaan. Muut tuottajat risteyttävät Iberico porsaitaan muiden lajien, kuten Duroc porsaiden kanssa jotta eläimet ovat helpommin käsiteltävissä ja kasvavat nopeammin. Cinco Jotas on säilyttänyt kasvatuslinjansa puhdasrotuisina ja heidän mustat Ibericon porsaansa polveutuvat suoraan Välimeren alueen villisioista. Nämä porsaat laiduntavat puolivilleinä maastossa syöden sieltä mitä löytävät, mm juurikasveja, tammenterhoja ja paikallisia marjoja, niinkuin ovat tehneet jo vuosisatoja. Tämä antaa lihalle uskomattoman maun ja takaa sen että liha on marmoroitua jossa rasva on jakautunut lihaan eikä vain kasva lihan ympärille kerrokseksi. 

Tämä ilmakuivattu kinkku on valmistettu porsaan lapa-palasta, maustettu vain merisuolalla ja riiputettu kaksi vuotta. 

Lisätiedot

Paino 6 kg
Mitat 61 × 25 × 20 cm
Liity sähköpostilistallemme!
Tilaa Iberiankinkun uutiskirje. Saat tietoa uusista tuotteistamme ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaajalle lähetämme heti alennuskoodin.
    Tilaa uutiskirje tästä