Jamotec J2 pro kinkkuteline

329,00

Jamotec on ‌kinkkutelineiden kiistaton johtaja. Tämä kinkkuteline sisältää itsessään useita patentoituja ratkaisuja, ja se todella tekee kinkun leikkaamisesta nautinnon.

Säädettävä kiinnike (osa joka pitää sorkan paikoillaan) pyörii ja lukitsee kaksi akselia, jotka mahdollistavat kinkun täydellisen asennon. Kun leikkaat kinkkua sinun tulee pyörittää sitä pystyäksesi leikkaamaan sitä joka puolelta. Normaalilla kinkkupidikkeellä leikatessasi sinun pitää irrottaa kinkku, kääntää se ja kiinnittää se uudelleen. Ongelmana on, että useimmissa kinkkupidikkeissä voi kinkkua pitää vain muutamassa asennossa, riippuen kinkun muodosta ruuvi ei kiinnity kunnolla ja kinkku pääsee liikkumaan. Tällöin leikkaaminen vaikeutuu. Pyörittääksesi kinkkua J2 kinkkupidikkeessä, avaat lukituksen, pyörität kinkun haluamaasi asentoon ja lukitset uudelleen. Jokainen kinkku, riippumatta sen muodosta, pysyy tiukasti paikoillaan juuri siinä asennossa kuin haluat. Toista tämän veroista tuotetta ei ole olemassa.

Jamotec J2 pro kinkkutelineen ruostumattomasta teräksestä valmistettu helposti puhdistettavassa pohjassa on myös ura kinkusta mahdollisesti tippuvalle rasvalle. Kinkkuteline on valmistettu kokonaisuudessaan ruostumattomasta teräksestä ja pyökistä. Painoa tällä telineellä on 7kg, se ei siis liiku kun olet leikkaamassa kinkkua. Telineessä on korkeussäädettävät kumijalat, joten teline mukautuu leikkaajan tarpeiden mukaan. Tämän kinkkutelineen kiinnike on kokoon taittuva, joten se on helposti kuljetettavissa mukana tulevassa laukussa. Tuotteella on 10vuoden takuu.

Lisätiedot

Paino 5 kg
Mitat 20 × 10 × 50 cm
Liity sähköpostilistallemme!
Tilaa Iberiankinkun uutiskirje. Saat tietoa uusista tuotteistamme ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaajalle lähetämme heti alennuskoodin.
    Tilaa uutiskirje tästä