Joselito Iberico de Bellota Shoulder Jamon

269,00

Luokitus: Iberico, vapaana kasvanut syöden tammenterhoja, villejä kasveja ja yrttejä

Pala: Lapa (Etujalan yläosa, Paleta Espanjaksi)

Riiputusaika: 24+ kuukautta

Paino: 5 – 5.5 kg
Alue: Guijuelo
Sisältää: Telineen ja veitsen tai vaihtoehtoisesti makkara lajitelman

 

Vaikka Joselito ei ole kansainvälisesti kovin tunnettu, useimmat Espanjalaiset ylpeilevät sen olevan Espanjan paras kinkku. Yli satavuotias perheyritys (joku voisi kutsua sitä klaaniksi) valmistaa täydellistä kinkkua jo kuudennessa polvessa ja sinä aikana he ovat hioneet taitonsa huippuunsa. Moni gastronomi on testannut sen, ja todellakin, kinkku sulaa suussa! Vaikka tämä kinkku on valmistettu lavasta (etujalasta, potkaa edullisempi osa), se ei silti ole halpaa. Näitä kinkkuja valmistetaan vain muutama sata vuodessa joten erät ovat rajoitettuja. Tämä kinkku on kaiken arvoista!

Lisätiedot

Paino 6 kg
Mitat 61 × 25 × 20 cm