Iberiankinkku-asiantuntijamme

Olemme tehneet tätä kauan

Meillä on useiden vuosikymmenien kokemus Iberian kinkuista. Tunnemme melkeinpä kaikki porsaiden kasvattajat Espanjassa, useimmat heistä jopa etunimeltä. Tämä on syy minkä takia meillä on valikoimissamme myös pientuottajien kinkkuja kuten Isaac Martín, Montaraz and Campo Alto, eikä vain isoja, kansainvälisesti tunnettuja tuottajia kuten Cinco Jotas. Tuotemerkeillä kuten Prim on hyvä hinta-laatusuhde mutta ovat täysin tuntemattomia Espanjan ulkopuolella. Olemme halunneet muuttaa asian ja olemme siksi räätälöineet tuottevalikoimamme kokemustemme, asiantuntemuksemme ja suhteidemme mukaan. Ole hyvä ja nauti!

ramon.jpg

Ramón Baiget

omistaa osan yrityksestä nimeltä Ibericsa joka on Barcelonan pääasiallisin gourmet-kinkkujen tukkumyyjä. Hän on toimittanut kinkkuja ja muita herkkuja alueen parhaimmille ravintoloille ja kaupoille yli 30 vuotta. Hän tuntee tilalliset, hän tunnistaa laadun ja hän tietää kaiken kinkuista. Hän on vastuussa siitä että meillä on parhaimmat tuotteet mitä Espanjalla on tarjota. Ramón on meidän sisäänostaja.
victor.jpg

Victor Gomez

Ramónin partneri Ibericsassa. Hän on Espanjan yksi parhaimmista gourmet-kinkkujen kasvattajista. Hänen Iberico-porsaansa vaeltelevat yli 10.000 hehtaarin pensaikkoisessa, kumpuilevassa tammilehdossa Salamancan alueella. Victor on yksi meidän toimittajista.
josh-1.jpg

Josh Merrow

USA:n ja Espanjan kaksoiskansalainen. On luonut nettisivuja ja myynyt internetissä tuotteita vuodesta 1999. On työskennellyt Victorian ja Ramónin kanssa vuodesta 2007. Tietää paljon netissä myymisestä ja nettiturvallisuudesta sekä sen että netissä myymisen edellytyksenä on asiakkaan 100% tyytyväisyys. Josh hoitaa nettikaupan

josep2-1.jpg

Josep Baiget

Ramónin poika, hoitaa tilaukset ja sen että tuotteet on huolella pakatut ja lähetetty ajallaan. Jopepin vastuulla on varasto, sen työntekijät ja logistiikka.

montse.jpg

Montse Vancells

vastaa meidän puhelimeen ja hoitaa sähköpostin englanniksi ja espanjaksi. Hän on työskennellyt kinkkubisneksessä yli 15 vuotta. Jos haluat tilata tuotteita puhelimitse, sinulla on lisäkysymyksiä, kohteliaisuuksia tai valituksia, hän ottaa ne kaikki vastaan.

Liity sähköpostilistallemme!
Tilaa Iberiankinkun uutiskirje. Saat tietoa uusista tuotteistamme ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaajalle lähetämme heti alennuskoodin.
    Tilaa uutiskirje tästä