125,00€ – 587,00€
Luokitus: Punaleimainen- vähintään 50% vapaana kasvanutta Iberico porsasta, kasvanut syöden tammenterhoja, villejä kasveja ja yrttejä
Pala: potka (kinkku, takajalka)
Riiputusaika: 36+ kuukautta
Alue: Salamanca
Kommentti: Sisältää jalustan ja veitsen tai vaihtoehtoisesti makkaralajitelman
Erikoistarjous! Ilmainen 400 gramman viipale Sanabria semi-cured juustoa (yhtä suuret määrät lampaan-, vuohen- ja lehmänmaitoa, Castilla de La Manchasta), kun ostat minkä tahansa luullisen Prim Jamon- tai lapakinkun.
Mielestämme Prim on paras teollinen kinkuntuottaja Espanjassa. Primin kinkkuja löytyy parempien markettien ja ruokakauppojen hyllyiltä kaikkialta Espanjasta. Tämä Bellota jamon kinkku on parhaimmillaan silloin kun se on leikattu ohueksi. Tämä kinkku on laatuunsa nähden erittäin edullinen eikä todellakaan jätä kylmäksi. Saatavana luullisena, luuttomana ja siivutettuna.
Paino | Ei saatavilla/-tietoa |
---|---|
Mitat | Ei saatavilla/-tietoa |
Format | Kokonainen kinkku, luullinen 7.5 – 8 kg, Kokonainen kinkku, luuton 4.5 – 5 kg, Puolikas kinkku, luuton, noin 2.5 kg, Pala 600-700g, siivutettu, 34 x 100g pakettia |