79,00€ – 335,00€
Luokitus: Valkoleimainen – vähintään 50% Iberico porsasta, viljalla kasvatettu
Pala: Potka (Kinkku, takajalka)
Riiputusaika: 30+ kuukautta
Region: Salamanca
Kommentti: Luullisen kinkun mukana tulee jalusta ja veitsi tai vaihtoehtoisesti makkaralajitelma
Erikoistarjous! Ilmainen 400 gramman viipale Sanabria semi-cured juustoa (yhtä suuret määrät lampaan-, vuohen- ja lehmänmaitoa, Castilla de La Manchasta), kun ostat minkä tahansa luullisen Prim Jamon- tai lapakinkun.
Mielestämme Prim on paras teollinen kinkuntuottaja Espanjassa. Primin kinkkuja löytyy parempien markettien ja ruokakauppojen hyllyiltä kaikkialta Espanjasta. Tämä pienemmän Iberico porsaan lapa-kinkku on laatuunsa nähden erittäin edullinen eikä todellakaan jätä kylmäksi. Erittäin hyvä vaihtoehto jos haluat tutustua Iberico kinkkuihin. Saatavana luullisena, luuttomana ja siivutettuna.
Paino | Ei saatavilla/-tietoa |
---|---|
Mitat | Ei saatavilla/-tietoa |
Format | Kokonainen luullinen kinkku 7.5 – 8 kg, Kokonainen luuton kinkku 4.5 – 5 kg, Puolikas luuton kinkku noin 2.5 kg, Pala 600-700g, Siivutettu 34 x 100g vakuumipakattu |