949,00€
Luokitus: Iberico porsas, vapaana kasvanut syöden tammenterhoja, villejä kasveja ja yrttejä Pala: potka (Kinkku, takajalka)
Riiputusaika: 36+ kuukautta
Paino: 8 – 9 kg
Alue: Guijuelo
Sisältää: Telineen ja veitsen tai vaihtoehtoisesti makkara lajitelman
Vaikka Joselito ei ole kansainvälisesti kovin tunnettu, useimmat Espanjalaiset mainitsevat sen olevan heidän paras kinkkunsa. Yli satavuotias perheyritys valmistaa täydellistä kinkkua jo kuudennessa polvessa (joku voisi kutsua sitä klaaniksi) ja ovat hioneet taitonsa huippuunsa. Moni gastronomi on testannut sen, ja todellakin, kinkku sulaa suussa! Näitä kinkkuja valmistetaan vain muutama sata vuodessa mutta jos haluat maistaa maailman parasta kinkkua, se on tässä!
Paino | 9 kg (kilogramma) |
---|---|
Mitat | 61 × 25 × 20 cm (senttimetri) |