Cinco Jotas Siivutettu Jamon Iberico de Bellota

39,00

Luokitus: Musta Leimainen – 100% vapaana kasvanutta Iberico porsasta, kasvanut syöden tammenterhoja, villejä kasveja ja yrttejä.
Pala: potka (kinkku, porsaan takajalka)
Riiputusaika: 36 Kuukautta
Paino: 80g, siivutettu

Cinco Jotas, on Espanjan tunnetuin kinkunvalmistaja, ja he ovat  parhaiten tunnettuja heidän Iberian porsaiden kasvatuksesta. Muut tuottajat risteyttävät Iberico porsaitaan muiden lajien, kuten Duroc porsaiden kanssa jolloin eläimet ovat helpommin käsiteltävissä ja kasvavat nopeammin. Cinco Jotas on säilyttänyt kasvatuslinjansa puhdasrotuisina ja heidän mustat Ibericon porsaansa polveutuvat suoraan Välimeren alueen villisioista. Nämä porsaat laiduntavat puolivilleinä maastossa syöden sieltä mitä löytävät, mm juurikasveja, tammenterhoja ja paikallisia marjoja, niinkuin ovat tehneet jo vuosisatoja. Tämä antaa lihalle uskomattoman maun ja takaa sen että liha on marmoroitua jossa rasva on jakautunut tasaisesti lihaan eikä vain kasva sen ympärille kerrokseksi. 

Tätä herkkua tarjoillaan usein huippuluokan häissä tai muissa VIP tilaisuuksissa. Vakuumipakattu.

Lisätiedot

Paino ,5 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 20 × 3 cm (senttimetri)
Liity sähköpostilistallemme!
Tilaa Iberiankinkun uutiskirje. Saat tietoa uusista tuotteistamme ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaajalle lähetämme heti alennuskoodin.
    Tilaa uutiskirje tästä